IGA Zagreb – Psihodinamski pristup

Drage kolegice i kolege,


Evo nas u drugoj godini kontinuiranog stjecanja i unapređenja znanja putem „Psihidinaskog pristupa“. Pokušali smo vas podsjetiti na neke bazične postavke psihoterapije kao i teme koje su manje prisutne . S obzirom na interes za teme iz područja seksologije zamolili smo naše nove edukatore da nas dublje uvedu u to područje. Stoga je Upravni odbor Instituta za grupnu analizu odlučio da se „Psihodinamski pristup“ dalje nastavi i na taj način pruži mogućnost daljnjeg usavršavanja.

Tijekom naša četiri susreta stekli smo neka saznanja kao i preporuke koje dobivamo od EGATIN-a i EFPP i molimo sudionike koji će biti zainteresirani za Psihodinamski pristup da se pridržavaju sljedećih uputa.

Online komunikacija postepeno stvara svoja pravila ponašanja.

  1. Upaljena kamera, prisutnost kao da ste u dvorani,
  2. Online komunikacija dala je mogućnost sudjelovanja i doživljavanja vlastitog psihoterapijskog razumijevanja psihodinamike u svijetu sadašnjeg realiteta.
  3. Molimo kolege koji se prijave za diskusione grupe da njima i prisustvuju. Voditelji diskusionih grupa se pripremaju, organiziraju linkove a članovi diskusionih grupa se ne jave niti ispričaju.
  4. Prilikom prijave tečaju molimo da navedete da li ćete prisustvovati diskusionim grupama jer će i bodovanje biti različito.
  5. Kotizacija će se plaćati prilikom prijave.

Naslov „Psihodinamski pristup“ daje mogućnost dugogodišnjeg rada na svim komponentama psihodinamskog razumijevanja same psihoterapijske tehnike kao i novo nastalih fenomena promjenom vanjskog realiteta.

Bilo bi nam drago i od velike koristi ukoliko biste nam dostavili vaša razmišljanja, želje o kojim temama želite raspravljati i razmišljati kako bismo na vrijeme mogli organizirati i dogovarati se s predavačima.

Skup će biti bodovan od Liječničke komore, Psihološke komore i Hrvatske komore medicinskih sestara.

Predsjednica IGA:
Prof.dr.sc. Dolores Britvić